Category Archives: Shop Yourself

Review of Xperia X10 Mini Pro!

Alhamdulillah! Akhirnya aku berjaya jugak merasa menggunakan sistem peranti Android yg semakin popular kini. Yg paling bestnye, buat pertama kalinya aku meng-update blog menggunakan sistem selular! Canggih dowh teknologi sekarang, jakun gile aku! Aku juga turut bersyukur kerana buat masa … Continue reading

Rate this:

Posted in Shop Yourself | 8 Comments

Polaroid Camera for Sell!

hello everyone! Entry kali ni bukan pasal aku nak pegi beli belah tetapi pasal aku nak beli-belahkan korang! Hahaha! Aku nak jual kamera yang dah lama terkubur kat bilik aku ni. Daripada aku buang, baik aku jual je. Ade gak … Continue reading

Rate this:

Posted in Shop Yourself | 2 Comments

Yahoo! Gua Dapat Lens Baru!

Yeay! Akhirnya lens yang aku tempah hari Selasa kelmarin telah ku terima dgn selamatnye before nak pg sembahyang Jumaat! Thanks to Classic Geo Lens kerana perkhidmatan yang diberi adalah yang terbaik! So, aku rase korang pon patut tempah kanta lekap … Continue reading

Rate this:

Posted in Shop Yourself | Leave a comment

Shopping at Jaya Jusco Bukit Tinggi, Klang

Hi sume! Entry kali ni agak menarik (menarik ke?) sebab this is the first time that I will write about how I spend my money when I go out shopping. Dari pagi sampai ke malam aku mengeluarkan duit. Pagi shopping … Continue reading

Rate this:

Posted in Shop Yourself | 4 Comments