Category Archives: Floor of Life

Is April 2013!

Assalamualaikum semua! Lama gile aku tak update blog. Biaselah, org dah serius ngan kerje, chewah. Dah bertahun x update. Idea mencurah2 tapi x tahu nak cerita yg mana. Ok lah sume, lain kali jumpe lagi k. Maybe i will close … Continue reading

Rate this:

Posted in Floor of Life | Leave a comment

September

As Salam semua pembaca… Yes, bertemu juga kita kali ini di penghujung September. Huhuhu. Apa khabar? Harap pembaca semua berada dalam keadaan yg sihat. Aku just nak share sikit je tentang how’s my Spetember. Bulan ni aku dah start kerja … Continue reading

Rate this:

Posted in Floor of Life | Tagged | Leave a comment

Solat Tarawih “COOL”

Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua. Apa khabar sume? Aku tahu korang sume tgh tak betul sbb org tak betul je baca blog aku ni. Hehehe… Kali ini Khai nak cerita sikit pasal 1st time Khai solat terawih setelah lebih 10 … Continue reading

Rate this:

Posted in Floor of Life | Leave a comment

Seruan Ramadhan!

Assalamualaikum sume dan salam 1Malaysia saya ucapkan…. Lama gile aku menyepi dari membeloging kat sini. Hope korang sume sihat! Sorry la, wa dah jatuh miskin sekarang, internet pon takde kat rumah. Ok lah, dah lari dari tajuk sebenar. BULAN RAMADHAN … Continue reading

Rate this:

Posted in Floor of Life | Leave a comment

Kehidupan Aku di Bulan April

Hi, Mokha kembali lagi setelah berbulan-bulan menyepi. Aku dah jarang nak update blog semenjak laptop aku rosak. Kehidupan aku agak membosankan dan sentiasa moody. Aku baru je kehilangan abah bulan lepas, tapi aku harus meneruskan kehidupan. Aku maybe sakit dan … Continue reading

Rate this:

Posted in Floor of Life | Leave a comment

Coretan Buat Ramadhan

H1 semua! Lame gile aku tak update blog ni. Dah tak tahu ape nak jadi. Tapi takpelah, akhirnya aku muncul kembali. Yaey! (tepuk tangan sikit). Alhamdulillah, akhirnya aku bertemu semula dgn bulan Ramadhan, bulan yang menjadikan aku insan yg lebih … Continue reading

Rate this:

Posted in Floor of Life | 4 Comments

Bayang-bayang Nabi (by Kang Jaz)

Assalamualaikum dan hai buat semua pembaca Lantai. Entry kali ni aku petik daripada blog Encik Mamasteguh (shohiba-ukhibbuki.blogspot.com). Actually, ramai lagi blogger-blogger yang sudah pun menge”post” puisi ni di blog masing-masing, tapi aku still tak jumpe siapakah penulis puisi ini yang … Continue reading

Rate this:

Posted in Floor of Life | Leave a comment