Category Archives: A Road to Love

MakaMokhaMembebel! (Parody of BilaBunBicara)

Haha! Dah sebulan lebih aku tak hapdet blog ni. Sorry le kepada yang menunggu, aku busy gile dgn kerja sampaikan sebulan aku tak cuti. Now dah okay! Yeay! Dgn sejumlah pulangan yang aku dapat untuk bulan ini, mostly aku habiskan … Continue reading

Rate this:

Posted in A Road to Love | 4 Comments

Dear “M”, betul ke kamu cinta sama aku?

Haha, sedar tak sedar dah 17 hari dah percintaan IT aku dengan “M”. Mcm bodoh je, tapi seronok. Hari ni dapat message daripada die, cakap rindu aku dan tak sabar nak jumpe. Haha, kene bina kerjaya dulu babe! Nanti dah … Continue reading

Rate this:

Posted in A Road to Love | 2 Comments

Bermulanya Kisah Cinta Internet

Hi! Kali ni aku tak mau cite panjang. I AM IN LOVE! Haha! bunyi mcm shial kan? Mampus la! Buat pertama kalinye aku nak bercerita tentang kisah cinta aku, huhu… Mcm mane nak mule eh? Segan la. Ok, percintaan ni … Continue reading

Rate this:

Posted in A Road to Love | 4 Comments