September

As Salam semua pembaca… Yes, bertemu juga kita kali ini di penghujung September. Huhuhu. Apa khabar? Harap pembaca semua berada dalam keadaan yg sihat.

Aku just nak share sikit je tentang how’s my Spetember. Bulan ni aku dah start kerja di sebuah syarikat yg tersohor di negara ini. Ceh, aku keje kat Pos Malaysia la. Since kerja ni jawatan tetap, so I need to get serious with it. Dah xleh main2 mcm keje kontrak dulu.

Well, today first day aku handle kaunter with full of my responsibility. Quite good, pengurus pon puji (bangga ni) walaupun aku still kelam, hahaha! Cume lepas ni kene hafal kod yg beratus-ratus tu. Aku yakin aku leh buat!

Btw, I think I’m gonna be great there since I’ve got a nice manager n staff yg baik. Lagi pon kami bertiga je kat dalam pejabat pos tu, rasa mcm drama carekarama or akasia mungkin akan jarang2 berlaku.

Walaupun tempat kerja aku amat jauh dari rumah, namun aku happy di sini. Tapi actually tgh terkial-kial cari bilik sewa, tak tau la bile nak dapat. Tak larat weyh…

Ok le, aku harap aku dapat melaksanakan tanggungjawab ngan baik n amanah pada syarikat. Turut berdoa di sini agar perut yg kene potong ni kembali pulih. Amin…

About Mokha Ismail

Nothing to write. Still undiscovered!
This entry was posted in Floor of Life and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s