Monthly Archives: July 2012

Solat Tarawih “COOL”

Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua. Apa khabar sume? Aku tahu korang sume tgh tak betul sbb org tak betul je baca blog aku ni. Hehehe… Kali ini Khai nak cerita sikit pasal 1st time Khai solat terawih setelah lebih 10 … Continue reading

Rate this:

Posted in Floor of Life | Leave a comment

Seruan Ramadhan!

Assalamualaikum sume dan salam 1Malaysia saya ucapkan…. Lama gile aku menyepi dari membeloging kat sini. Hope korang sume sihat! Sorry la, wa dah jatuh miskin sekarang, internet pon takde kat rumah. Ok lah, dah lari dari tajuk sebenar. BULAN RAMADHAN … Continue reading

Rate this:

Posted in Floor of Life | Leave a comment