Photoshoot : Faiz Razak

Assalamualaikum dan selamat sejahtera buat kawan2 di luar sana. Chewah. Kali ni aku nak wat surprise dgn entry baru! Entry baru ni aku nak fokus kepada photoshoot hasil dari idea aku sendiri (walaupun kekadang curi idea dari org lain), tapi takpelah.

Pembuka tirai bagi ruangan Photoshoot ini, aku perkenalkan, Faiz Razak! Dia adalah pemilik kepada blog “bilabunbicara”. Die gemuk, tapi die juga boleh menjadi seorang model yg berjaya jika gambar yg disampaikan itu mempunyai message yg boleh dijiwai oleh setiap manusia tatkala menilai sesuatu foto.

Ketenangan Flora

Duniaku

Hirupan Oksigen yang Menyegarkan

3 foto terpilih untuk diterbitkan sebagai portfolio rasmi Faiz Razak! Hehe, thanks to you sbb sanggup berkoloberasi mencetus idea fotografi sekaligus menambahkan skill aku! Tahniah!

Buat kawan2 yg lain, tak kira gemuk, kurus, tinggi, ketot, buruk mahupun cantik, with me, everyone can be a supermodel (ayat aku nak bajet bagus je)!

About Mokha Ismail

Nothing to write. Still undiscovered!
This entry was posted in Photoshoot / Portfolio. Bookmark the permalink.

2 Responses to Photoshoot : Faiz Razak

  1. bilabunbicara@blogspot.com says:

    yay… i laike kaer.. hahahahhahahahahhahahha hansem tol model tu..

    • Mokha Ismail says:

      aku nak wat kat kecik, tai tak hadate lagi…
      sorry le kebelakangan ni aku busy sgt…
      aku rindu kat kawan2…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s