Monthly Archives: April 2011

She’ll Tell You Size Doesn’t Matter. She’s Lying! (Review of Carl’s Jr)

Hi semua! Entry kali ni mengisahkan kehidupan aku yang kuat membazir. Haha! Pusat pembaziran kali ini adalah di Sunway Pyramid bersama rakan bazir “Aizuddin” dan rakan jimat cermat “Faeiz” (jimat ke?). Aku ajak dorang kuar sebab teringin nak tonton filem … Continue reading

Rate this:

Posted in Gantung Diri di Luar | 6 Comments

Bayang-bayang Nabi (by Kang Jaz)

Assalamualaikum dan hai buat semua pembaca Lantai. Entry kali ni aku petik daripada blog Encik Mamasteguh (shohiba-ukhibbuki.blogspot.com). Actually, ramai lagi blogger-blogger yang sudah pun menge”post” puisi ni di blog masing-masing, tapi aku still tak jumpe siapakah penulis puisi ini yang … Continue reading

Rate this:

Posted in Floor of Life | Leave a comment