Hidupku Serabut!

Hai! Entry kali ini aku nak mengarut sikit sbb aku tgh serabut otak. Setiap hari ade je masalah yang melanda diri aku. Lepas satu, satu. Tapi takpe la. Sebelum aku nak hapdate blog ni, tadi aku terbukak pulak “bilabunbicara”. Haha, terharu aku ade peminat fanatik (verangan)! Tak kesah la, thanks tu sang penulis. Walaupun blog aku tak dapat sambutan sgt sbb maybe aku gune wordpress, tapi tak sangka bile aku check stats blog ni, masih ade je org yang still stalker. Thank you very much!

Masalah terbesar sekarang ialah aku buntu dalam hidup. Aku nak kuar jenjalan, tgk movie, tapi kawan2 sume busy la. So now aku byk habiskan masa online je. Itu pon dorang still tak reply msg2 aku. Nasib baik la ade lagi insan2 yang masih ingin melayan kerenah aku even dorang busy sekalipon. Mmg now aku rase sunyi sepi, terumbang ambing, tapi takpelah. Nak buat mcm mane, dah nasib badan.

Aku juge nak ucapkan trimas kepada kawan2 “atas talian” yang sudi mendengar masalah2 aku, perihal relationship aku. Memang betul, aku lebih selesa bercerita semua perkara dgn korang berbanding teman2 rapat aku sendiri. Sebab aku tahu pemikiran kita sama.

Lastly, untuk rakan2 yang sedang berjuang untuk final exam, good luck! Aku tetap rindu korang walaupun korang layan aku mcm sampah…

About Mokha Ismail

Nothing to write. Still undiscovered!
This entry was posted in Floor of Life. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s