Monthly Archives: March 2011

Hidupku Serabut!

Hai! Entry kali ini aku nak mengarut sikit sbb aku tgh serabut otak. Setiap hari ade je masalah yang melanda diri aku. Lepas satu, satu. Tapi takpe la. Sebelum aku nak hapdate blog ni, tadi aku terbukak pulak “bilabunbicara”. Haha, … Continue reading

Rate this:

Posted in Floor of Life | Leave a comment

MakaMokhaMembebel! (Parody of BilaBunBicara)

Haha! Dah sebulan lebih aku tak hapdet blog ni. Sorry le kepada yang menunggu, aku busy gile dgn kerja sampaikan sebulan aku tak cuti. Now dah okay! Yeay! Dgn sejumlah pulangan yang aku dapat untuk bulan ini, mostly aku habiskan … Continue reading

Rate this:

Posted in A Road to Love | 4 Comments