Polaroid Camera for Sell!

hello everyone! Entry kali ni bukan pasal aku nak pegi beli belah tetapi pasal aku nak beli-belahkan korang! Hahaha! Aku nak jual kamera yang dah lama terkubur kat bilik aku ni. Daripada aku buang, baik aku jual je. Ade gak hasilnya! Kamera ni elok lagi since aku tak penah pakai pon. Sebab utama kerana die punye filem mahal sgt la. Target market aku aku adalah kepada warga2 yang gemarkan barang2 antik, kamera ni boleh tambah koleksi korang!

Fujifilm Instax 200 Polaroid Camera

Cantik tak camera ni? Haha, dalam gambar sume bende pon cantik kan? Thanks to jiran sebelah sebab aku pinjam rumput korang since rumah aku takde rumput.

Di sini aku sediakan sekali tali dan buku panduan.

Korang rase aku nak jual berape eh? Ade cadangan tak? Semua orang tahu aku ni pemurah kan, jadi aku nak jua dalam RM369 boleh tak? Aku pilih nonbor ni sebab nombor2 ni selalu bermain dalam hidup aku. Contohnye no plat motor, no phone, no IC, no kad matrix. Haha! Jangan risau, harga boleh runding!

Kegedabakan "Fujifilm Instax 200"

Kalo korang nak tahu lebih lanjut pasal kamera polaroid ni, Google lah sendiri! Aku tak tahu sangat pasal function die sbb tak pernah gune pon. Kamera ni dapat pon sebab cabutan bertuah kat Nilai 3. Kalo berminat, sila hubungi saye, Mohd Khair Bin Mohd Hamzah di talian 014-8440893 ataupun boleh PM (perdana menteri ke?) aku di laman sesawang http://www.facebook.com/mokhaismail .

Note: Happy 1st month anniversary! Tetibe!

About Mokha Ismail

Nothing to write. Still undiscovered!
This entry was posted in Shop Yourself. Bookmark the permalink.

2 Responses to Polaroid Camera for Sell!

  1. mr petit says:

    bape filem nye?????????
    tetap lantai rumpot…huhu

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s