Yahoo! Gua Dapat Lens Baru!

Aqua mata hitamku.

Yeay! Akhirnya lens yang aku tempah hari Selasa kelmarin telah ku terima dgn selamatnye before nak pg sembahyang Jumaat! Thanks to Classic Geo Lens kerana perkhidmatan yang diberi adalah yang terbaik! So, aku rase korang pon patut tempah kanta lekap kat blog die. Macam2 jenis korang boleh pilih, yang penting murah! Sekarang pon tgh ade promotion untuk selected item dan penghantaran percuma sebelum 29 Januari 2011 ni. So, cepatlah membuat pilihan! Kepada Nowha, laman web ni boleh dipercayai! Tgh ade promotion ni, better beli (secara paksaan)!

Delivery yang aku terima sebelum menunaikan solat Jumaat!

Dalam mail delivery tu, aku agak terkejut sebab die bagi aku face mask. Motif? Aku beli lens la, bukannye beli produk untuk kulit muka. But its okay lah, i still appreciate that. Mungkin cara die nak jage hati customer. Thank you so much! TERBAEK la!

Inilah item-item yang aku terima. Siap bagi aku face mask free lagi. TERBAEK!!!

My brand new "Super Barbie Pure Green" and "YH302 Geo Twins Aqua"!

So, aku baru je mencuba product YH302 Geo Twins Aqua. Warna die lebih kurang warna biru laut la. Menarik gak! Yang warna hijau tu nanti2 lah aku try.

Beberape wajah yang sempat aku snap untuk entry kali ini. Tak lame lagi korang nampak lah pic-pic ni kat laman sesawang yang lain!

Kesimpulannye, http://www.classicgeolens.blogspot.com mmg terbaik! Bilelah mata ular tu nak turun harge…

About Mokha Ismail

Nothing to write. Still undiscovered!
This entry was posted in Shop Yourself. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s