Dear “M”, betul ke kamu cinta sama aku?

Haha, sedar tak sedar dah 17 hari dah percintaan IT aku dengan “M”. Mcm bodoh je, tapi seronok. Hari ni dapat message daripada die, cakap rindu aku dan tak sabar nak jumpe. Haha, kene bina kerjaya dulu babe! Nanti dah banyak duit, boleh la pg travel same2. Alahai, time tu mesti romantik kan? Aku pon tak sure lagi die sesuai untuk aku ke tak, but tak kesah la. Insyaallah, aku sedia menanti…

Kepada para pembaca, aku nak minta maaf sangat sbb blog aku agak boring. Maybe tak colourful sebab aku tak banyak letak gambar. Tapi korang sabar jelah eh, nanti kalo phone gua dah siap repair (or maybe aku nak beli camera baru ke), aku letak pic2 yang baik punya! Lagi satu aku akan cube sedaya upaya untuk tidak meminjam gambar2 daripada laman web lain. Aku nak semua gambar2 dalam blog ni hasil kerja tangan aku sendiri. Insyaallah.

About Mokha Ismail

Nothing to write. Still undiscovered!
This entry was posted in A Road to Love. Bookmark the permalink.

2 Responses to Dear “M”, betul ke kamu cinta sama aku?

  1. imelda says:

    m for mel?hahahaha
    bace lah belog aku!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s