Monthly Archives: January 2011

Polaroid Camera for Sell!

hello everyone! Entry kali ni bukan pasal aku nak pegi beli belah tetapi pasal aku nak beli-belahkan korang! Hahaha! Aku nak jual kamera yang dah lama terkubur kat bilik aku ni. Daripada aku buang, baik aku jual je. Ade gak … Continue reading

Rate this:

Posted in Shop Yourself | 2 Comments

Yahoo! Gua Dapat Lens Baru!

Yeay! Akhirnya lens yang aku tempah hari Selasa kelmarin telah ku terima dgn selamatnye before nak pg sembahyang Jumaat! Thanks to Classic Geo Lens kerana perkhidmatan yang diberi adalah yang terbaik! So, aku rase korang pon patut tempah kanta lekap … Continue reading

Rate this:

Posted in Shop Yourself | Leave a comment

Shopping at Jaya Jusco Bukit Tinggi, Klang

Hi sume! Entry kali ni agak menarik (menarik ke?) sebab this is the first time that I will write about how I spend my money when I go out shopping. Dari pagi sampai ke malam aku mengeluarkan duit. Pagi shopping … Continue reading

Rate this:

Posted in Shop Yourself | 4 Comments

Dear “M”, betul ke kamu cinta sama aku?

Haha, sedar tak sedar dah 17 hari dah percintaan IT aku dengan “M”. Mcm bodoh je, tapi seronok. Hari ni dapat message daripada die, cakap rindu aku dan tak sabar nak jumpe. Haha, kene bina kerjaya dulu babe! Nanti dah … Continue reading

Rate this:

Posted in A Road to Love | 2 Comments

Blogger Pending

Hi sume! Sorry lah aku dah lame tak update blog (feeling2 mcm ade sejuta orang nak bace). Aku sebenarnye tak lah sebusy mane pon, cume penat nak kemas itu ini, nak cari duit untuk betul itu ini. Buat pengetahuan semue, … Continue reading

Rate this:

Posted in Floor of Life | Leave a comment