Bermulanya Kisah Cinta Internet

Hi! Kali ni aku tak mau cite panjang. I AM IN LOVE! Haha! bunyi mcm shial kan? Mampus la! Buat pertama kalinye aku nak bercerita tentang kisah cinta aku, huhu… Mcm mane nak mule eh? Segan la. Ok, percintaan ni mmg pelik, sbb aku kenal M (nama singkatan) via the internet. Entah la, tp salah die lah sbb approach aku, aku tak salah ape2! Die mule start msg aku a day before Christmas, which is 24 December 2010, jam 0041. Aku pun layan jelah sbb dah bosan dgn my own lame life. Tengok2, sedar tak sedar kitorang dah berjaya meluahkan perasaan hati masing2 4 hari kemudian, mcm instant lover pulak. Mule2 aku macam malas lah gak nak layan because zaman sekarang ni, mane ade orang cari cinta via internet, nak2 yang long distance punye! But bile teringat balik cite “Euro Trip”, so aku rase mcm nak give it a try lah. Ala, kalo tak berjaya, mcm lah aku tak leh cari lain kn? wink2!

So, sekarang ni kitorang just keep inΒ  touch kat FB je. Tak kesah la, at least kitorang still bleh tahu perkembangan masing2. Nasib baik time Malaysia dgn time negara die same, kalo tak susah la aku nak tidur. So, azam tahun baru ni, aku nak mulakan kehidupan baru dgn cinta yang abnormal. Sekarang ni aku asyik melayan lagu “Enchanted” by Taylor Swift kalo aku teringat kat die. Aku akan try tunggu die selagi aku mampu.

Nota penting: We sharing the same birth date which is 1st December 1989!

 

About Mokha Ismail

Nothing to write. Still undiscovered!
This entry was posted in A Road to Love. Bookmark the permalink.

4 Responses to Bermulanya Kisah Cinta Internet

  1. shalala says:

    congratsss kaer.. !! for being in love~!!

  2. sue says:

    actually kn..i pnh almi cnte cmne..rsenye laen dri cinte reality…tp,x dk org phm org mcm i nie..bb iala kn…owg brcnta abs kt realiti tp i cinte kt intrnet jew..sdh jgk..bb i bole tgk pic die jw..tpi x bole tgk die real2…tpi…kn..skrg nie dh lost contact ngn die..bb die nk smbng blajr..tpi satu y pstw ape y i rse die pn rse jgk..n i tau..saat die nk mntk over ngn i bb die nk smbg bljr so x dk mse tk intrnt2 nie…sush sgt bgi die… sedih….😦 lost cmtw jw… wktu dei mntk puts tw wkt birthday i..lgila sedh..i igt die nk wish y best2 tk i..upe2nye laen plk..x pela..i anggp itula kenngn y trindh dlm idup i…πŸ™‚
    tpi still rindu nk msj ngn die…😦

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s