Bahana Sim Card Maxis

Entry kali aku nak cite sikit pasal kegembiraan hari cuti aku hari ni. Aku ngan kawan aku dah rancang baik punye nak makan malam kat Papa John. Kitorang siap search lagi menu2 die kat internet. So bile waiter nak amik order takde lah kitorang kelam kabut. But actually entry kali ni bukannye happy pon, tapi kejadian tragis berlaku pada diri aku. AKU TERBABAS DALAM NAHAS JALAN RAYA! Tapi korang jgn risau sgt sbb aku cume dapat luka2 n calar2 biase je. Thanks to Mr. Helmet, nasib baik aku pakai ko, kalo tak muke mesti rosak sbb time terbabas, muke aku yang jatuh dulu. Bangun2 je aku terus tengok cermin, check muke aku okay ke tak. Slamat tak ape2. Fuh… Then, aku terus balik rumah jalan kaki untuk mendapatkan pertolongan dari bapak aku. Almaklumlah, aku mane lah pandai pasal bende2 berenjin ni, mixer untuk buat kek tu aku tahu lah gune. Bende ni sume berlaku kerana aku nak pegi amik barang yang dipos daripada Maxis kat GDex. The gud news is aku dapat sim card baru. Bad news nye plak, aku dapat sakit pinggang and tak dapat pegi Papa John makan pizza orang belanje. Better luck next time!

Sim card baru pemberian Maxis!

 

Bahana yang aku dapat secara percuma!


About Mokha Ismail

Nothing to write. Still undiscovered!
This entry was posted in Floor of Life. Bookmark the permalink.

2 Responses to Bahana Sim Card Maxis

  1. melly says:

    kaer~!! maen lah belog..alahai ;(

  2. Mokha Ismail says:

    mel, blog aku dah serabut la..
    nanti aku repair balik..
    kat wordpress ni aku buat sesimple yang boleh

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s