Monthly Archives: December 2010

Bermulanya Kisah Cinta Internet

Hi! Kali ni aku tak mau cite panjang. I AM IN LOVE! Haha! bunyi mcm shial kan? Mampus la! Buat pertama kalinye aku nak bercerita tentang kisah cinta aku, huhu… Mcm mane nak mule eh? Segan la. Ok, percintaan ni … Continue reading

Rate this:

Posted in A Road to Love | 4 Comments

Bahana Sim Card Maxis

Entry kali aku nak cite sikit pasal kegembiraan hari cuti aku hari ni. Aku ngan kawan aku dah rancang baik punye nak makan malam kat Papa John. Kitorang siap search lagi menu2 die kat internet. So bile waiter nak amik … Continue reading

Rate this:

Posted in Floor of Life | 2 Comments

Selangkah ke Bumi Nyata

Assalamualaikum semua. Aku tak tahu kenape aku memerlukan WordPress sedangkan aku dah ade Blogspot. Adakah aku di sini untuk suka2, or just nak perbaiki diri lagi untuk penulisan blog yang lebih formal? Semuanye bakal terjawab selepas ini. Aku tahu, bukannye … Continue reading

Rate this:

Posted in Floor of Life | Leave a comment